Nieuws van Tandartspraktijk Noordermeer

Sinds 1991 is Tandartspraktijk Noordermeer gevestigd in het WTC op de Zuidas in Amsterdam. Na bijna 25 jaar zal de praktijk zich MONDZORG PRAKTIJK ZUIDAS gaan noemen. Doordat de helft van de praktijk is over genomen door Marie-Anne van Lexmond, eigenaresse van Keizers Mondzorg, zal er binnen de praktijk behalve het esthetisch gedeelte van tandheelkunde nu nog meer aandacht besteed worden aan de preventie.

Tandarts Eijmbert Noordermeer en Tandarts Marjolein Bennik verwelkomen Marie-Anne van Lexmond en het hele team van Keizers Mondzorg binnen Mondzorg Praktijk Zuidas.

Eijmbert Noordermeer: “Preventie vind ik enorm belangrijk, vandaar dat binnen Mondzorg Praktijk Zuidas de nadruk hier nog meer op zal gaan liggen. Na 25 jaar zie ik nog te veel kinderen (tot 21 jaar) met gaatjes, wat voorkomen kan worden door meer aandacht te besteden aan het gebit zowel binnenshuis als hier in de praktijk.”

Marjolein Bennik: “Preventie, goede voorlichting en professionele begeleiding maken het mogelijk om tandheelkunde naar een hoger niveau te tillen. Een directe samenwerking van tandarts en mondhygiënist is een voorwaarde voor de beste tandheelkundige zorg.“

Marie-Anne van Lexmond: “Service, kwaliteit en persoonlijke aandacht zijn voor mij de belangrijkste kernwoorden binnen mijn beroep. Om kwaliteit van het gebit te behouden is het belangrijk dat elke patiënt naast het esthetische gedeelte aandacht besteedt aan preventie. Onder preventie verstaan wij 2x daags poetsen (elektrisch), dagelijks stokeren, flossen en het bezoeken van een mondhygiënist die per patiënt kijkt naar de mondgezondheid. Preventie en esthetiek liggen heel dicht bij elkaar, dit is de reden dat Keizers Mondzorg nu samen gaat met Tandartspraktijk Noordermeer.”

©2018 Mondhygiënist Tandarts Amsterdam Zuidas | Mondzorg Praktijk Zuidas gevestigd in WTC Amsterdam

Facebook Instagram

 

 

Ontwerp en realisatie: Gmenge.nl