☰ Behandelingen
×

 

Mondzorg Praktijk Zuidas

' Een andere kijk op mondzorg! '

 

GESLOTEN VANWEGE CORONAVIRUS

U bent van ons gewend dat uw gezondheid onze hoogste prioriteit heeft. In verband met het Coronavirus zijn wij alleen geopend voor SPOED en behandelingen die reeds gepland staan en niet kunnen wachten. Alle overige behandelingen zoals van de mondhygiënist, stellen wij uit tot nader bericht. Deze regeling blijft tenminste van kracht tot maandag 6 april 2020.

Wij blijven telefonisch en per e-mail bereikbaar voor spoed, het verplaatsen van afspraken en eventuele vragen.
U kunt ons bereiken op werkdagen van 08.00-12.30 en van 13.00-17.00 uur op +31 (0)20 67 67 606.
Buiten bovenstaande tijden kunt u voor SPOED terecht bij: Dental365, +31 (0)85 105 0750


In het hart van de Zuidas, midden in het WTC, zorgt een team van ervaren topspecialisten op het gebied van mondzorg voor een frisse wind. Mondzorg Praktijk Zuidas heeft een innovatieve blik op gebitsverzorging en is de overkoepelende naam voor Tandartspraktijk Noordermeer en Keizers Mondzorg Zuidas.

  • We werken preventief: onze mondhygiënisten verzorgen uw gebit regelmatig en signaleren vroegtijdig mogelijke problemen. De tandarts ziet u alleen als het nodig is.
  • We bieden alleen het beste: we investeren duurzaam in het behoud van uw gebit. Zo werken we met vullingen die uw hele leven meegaan.
  • We denken mee met u en uw gezin: we begrijpen dat een afspraak tussen de bedrijven door moet, bieden alle mondzorg op één locatie, zijn flexibel, internationaal georiënteerd en beter bereikbaar dan welke andere mondzorgpraktijk ook.


Werkwijze van Mondzorg Praktijk Zuidas »


©2020 Mondhygiënist Tandarts Amsterdam Zuidas | Mondzorg Praktijk Zuidas gevestigd in WTC Amsterdam

Facebook Instagram

 

 

Ontwerp en realisatie: Gmenge.nl